Съвременната баня – оборудване и дизайн

 

Техническото оборудване и особеностите в дизайна на банята преди всичко се определят от финансовите възможности на нейния собственик. Широкият асортимент и многобройните дизайнерски идеи и решения позволяват да бъде създадена красива и комфортна обстановка в съвършено различни по площ и план помещения.

баня баня

Разбира се, просторните жилища, позволяват да се разгърне творческата мисъл и дизайнерското въображение, подплатено с всевъзможните нововъведения в сферата на оборудването и мебелировката.

баня баня

По-скромните по площ и даже миниатюрни бани също могат да се организират така, че да изглеждат модерно и елегантно, съответствайки на потребностите на всички членове на семейството. И при това, да бъдат издържани в стил и цвят.

баня баня

За жилища с малки бани, които пресмятат всеки сантиметър свободна площ са подходящи модулния тип мебели.

При цялото многообразие на оборудване за банята, основен си остава комплектът шкаф, мивка, огледало. Около него се формира цялата система от вертикални и хоризонтални повърхности.

баня

Дизайнерите на фирмите, произвеждащи мебели за баня внимателно проработват всеки детайл - в шкафовете има много чекмеджета, контейнери и какво ли още не.

Във всеки случай, дизайнерските решения, които се реализират във вашата баня, трябва да се харесват на вас. Това е необходимо, за да бъде животът комфортен.

 

В статията са използвани фотографии от колекции на мебели за баня на компаниите: Laufen, Villeroy & Boch, Gessi, Hansgrohe, Delpha

Използвани са материали от: www.djournal.com.ua

 

 

Всички статии

 

» Уникален интериор в Ню Йорк

» Елегантна и съвременна дневна

» Изящна дневна в Париж

» Шикозен интериор на всекидневна

» Високотехнологично легло

» Легло за спалня с подвижна табла - облегалка

» Многофункционално нощно шкафче

» Легла Murphy Beds за обзавеждане на малко помещение

» Легло Pixel Bed на Olivieri

» Легло Voyage bed

Страници: 123456789